Navigatie

De forumregels Het karmasysteem Praktische informatie Het woordenboek

De wereld De geschiedenis De goden De rassen De wezens

De koninkrijken De scholen De gildes

Submenu

Godmoden NPCís Taggen Groepen Schrijfwijze Aanmelden

Non Playable Characters

NPC is een afkorting in de RP wereld die staat voor Ďnon playable characters.í Dit betekend dat het personages zijn die (nog) niet gespeeld kunnen worden of waarvoor een godmode toestemming bestaat. Dit word heel duidelijk aangeven in een lijst op het forum.

Op Ameno RPG houden we ook de regeling erop na dat personages die in verloop van tijd inactief worden automatisch een godmode NPC worden. Dit biedt mensen die een plotlijn met de personages hebben dit op normale wijze uit te werken. Ze mogen je personage binnen de afgesproken termen godmoden, zodat wanneer je weer terug wilt komen je het personage eventueel gewoon weer op kunt pakken.

Er zijn op het forum ook meerdere personages die een NPC status hebben vanwege hun ras (bijv. de goden) of vanwege hun functie (centraal beheer bijv.) in de RPG. De eerste groep zal zich ook IC kunnen mengen in situaties op het forum, maar worden door hele team gespeeld. Ze mogen niet gegodmode worden, maar doordat ze door meerdere mensen gespeeld worden en geen aanmelding hoeven te posten vallen ze wel onder de NPC groep. De tweede groep is voor officiŽle dingen op het forum. Deze leden zullen niet posten in de RPG zelf en zijn daardoor een NPC groep.

Om meer te weten te komen over gebruikte afkortingen in het spel, klik hier.