Navigatie

De forumregels Het karmasysteem Praktische informatie Het woordenboek

De wereld De geschiedenis De goden De rassen De wezens

De koninkrijken De scholen De gildes

Submenu

Godmoden NPC’s Taggen Groepen Schrijfwijze Aanmelden

Taggen

Taggen is een term die we gebruiken om topics te markeren voor specifieke personages. Op deze manier kan een privetopic makkelijk herkend worden door andere leden en is het zichtbaar voor leden in welke topics ze verwacht worden. Taggen gebeurd op de volgende manier:

Vooraan de topic titel zet je een [ gevolgd door het woord ‘tag’ een dubbele punt en de naam van het personage waar het topic voor bedoeld is. Daarna sluit je af met een ] en voeg je een topictitel in. Wanneer ik een topic zou beginnen met het schoolhoofd van Valena zou het als volgt eruit komen te zien: [tag: Paradusislux] Zwevend fruit

Erg ingewikkeld is het dus niet, maar wel iets dat je even in je systeem moet krijgen. Topics die toegankelijk zijn voor iedereen hoef je niet te markeren, in dat geval voeg je alleen een topictitel in. Voor topics die voor een bepaalde groep mensen bestemd is, dien je wel te taggen. Daar voeg ik wel aan toe dat het niet de bedoeling is dat het topictitel heel erg lang word. Wanneer je meer dan één persoon ‘aantikt’ voor een topic, doe dit dan op de volgende manier:

[tag: zie topic] Van zon naar regen. In het topic zelf klik je vervolgens het knopje ‘offtopic’ aan en binnen die code vermeld je de namen van de mensen die uitgenodigd zijn voor het topic. Daaronder komt vervolgens het inhoudelijke bericht.