Navigatie

De forumregels Het karmasysteem Praktische informatie Het woordenboek

De wereld De geschiedenis De goden De rassen De wezens

De koninkrijken De scholen De gildes

Submenu

 • Persh
 • Illarum
 • Roudan
 • De koninkrijken

  Zoals op de pagina ĎOver Amenoí al te lezen is, was Ameno RPG oorspronkelijk begonnen als een idee voor een boekenserie. Omdat het uiteindelijk gewoonweg te groot bleek te zijn om op een effectieve manier te verwerken tot een boek, is er daarom besloten om er een online rollenspel van te maken. Nu is het echter wel zo, dat we een beetje moeite hebben om het boek idee los te laten en daarom schrijven we alsnog een soort samenvattende beleving vanuit de Koninklijke familie.

  De betekend concreet dat er door alle drie de koningen een boek geschreven wordt met daarin de hoofdlijnen over wat er gebeurd tijdens een bepaalde periode. Dit betekend wel dat het verhaal in eerste instantie alleen weergegeven wordt door de koningen van de Illarum, Roudan of Persh en hun directe familieleden of diepgaande contacten. Mocht je echter je eigen reis op willen tekenen in boekvorm, dan ben je vrij om dit te doen en deze vervolgens naar ons toe te mailen, wij zullen je verhaal vervolgens op de site plaatsen.

  Onderstaande kun je de links vinden die naar de verschillende boeken zullen leiden. Ze zijn opgedeeld naar waar we ons momenteel bevinden in de plotlijn. Bij de verschillende plotlijnen hoort over het algemeen een legende. De titel van de serie word dan ook weergegeven als een link, naar de desbetreffende legende. Daaronder volgen de verhalen. Deze staan op alfabetische volgorde. Eerst op titel en vervolgens op auteur.

  De Legende van de Blauwe Ster


  De tijd die in een waas voorbij ging - Fern van Roudan
  Opstanding van de Kindkoning - Halfar van Persh
  Stille strijd & een land in oproer - Kredic van Illarum