Navigatie

De forumregels Het karmasysteem Praktische informatie Het woordenboek

De wereld De geschiedenis De goden De rassen De wezens

De koninkrijken De scholen De gildes

Welkom op Ameno RPG!

Om meer bezoekers aan te kunnen trekken partneren veel sites. Vaak gebeurd dit alleen op basis van eigen categorie. Rpg's zullen alleen partneren met andere Rpg's. Om een breder publiek te kunnen bereiken is het echter handiger om met verschillende sites te partneren. Op die manier trek je een diversiteit aan mensen aan, waardoor het allemaal veel leuker kan worden.


Met die gedachte in ons achterhoofd, partneren wij niet alleen met andere Rpg's, maar ook met verhalenfora en informatieve sites. De informatieve sites dienen wel een link naar het thema van ons forum te hebben, namelijk Mideeleeuwse Fantasy Role Playing Game.


Wanneer je een linkpartner wilt worden van Ameno RPG dan kun je contact opnemen. Vermeld in je mail de link naar je site, de reden dat je wilt partneren en eventueel een banner. De grote die wij hiervoor hanteren is 88 breed en 32 hoog.


Wanneer je mail ontvangen is, zal je site bekeken worden en ontvang je binnen een week antwoord. Wordt je site vermeld bij de linkpartners? Dan verwachten wij er natuurlijk wel iets voor terug. Via de onderstaande code in kun je dan onze banner plaatsen. Staat onze banner niet op jouw site, dan zullen wij de link naar jouw site ook weer verwijderen.

<a href="http://www.amenorpg.nl"><img src="http://www.amenorpg.nl/images/bannerameno.png" alt="meno RPG, middeleeuwse fantasy RPG" /></a>

Partners

+ + + + Ministerie van Magie + + + Angel Academy +