Navigatie

De forumregels Het karmasysteem Praktische informatie Het woordenboek

De wereld De geschiedenis De goden De rassen De wezens

De koninkrijken De scholen De gildes

Druides

Dru´de

Algemene informatie:

Gemiddelde lengte: 172 cm
Kleuren: bruin, blond, rood en zwart
Levensverwachting: 120-124 jaar
Kinderen: 1-2
Monogaam: Ja


Uiterlijk:

Karakter: Evenwichtig, krachtig, spiritueel, empathisch, exentriek en eigenzinnig
Dru´des in het algemeen: Dru´des hebben een diep band met de natuur en zijn ook de grootste groep magiebeoefenaars in Era. Zij houden van de natuur alsof het hun moeder is en sommigen van de Dru´des hebben ook een dermate diepe band met de natuur dat ze haar ook daadwerkelijk moeder noemen.

De jonge Dru´des kunnen niet meer verschillen van hun ouders. Ze houden vaak van kattekwaad en zijn over het algemeen vervuld van hun eigen gelijk. Ze moetne nog groieen in hun eigen worteld en banden met hun eigen gaves. Een bekende uitspraak hierover is: ôNog nooit heb ik zo een jong ontmoet dat zo verschillend was van zijn ouders.ö Reikheil de Reiziger.


Belangrijke eigenschappen: Dru´des leven lang, waardoor zij een lange geschiedenis op kunnen tekenen. Ze ervaren een diepe band met de natuur, waardoor ze een natuurlijke gave hebben in natuurmagie, maar ook in heling. Soms is de band met zowel met de natuur als de tijd zo sterk dat een Dru´de de mogelijkheid heeft om in de toekomst te kijken. Het is altijd een mogelijke toekomst, aangezien mensen altijd hun eigen vrije wil behouden.

Aardmannetjes Barmanezen Centaurs
Dru´des Dwergen Elven
Faunen FeeŰn Feeksen
Heksen Kabouters Kelpies
Kobolden Meermensen Mensen
Minotaurussen Nimfen Sirenes
Succubussen Vampiers Weerwolven
Voortplantingstabel