Navigatie

De forumregels Het karmasysteem Praktische informatie Het woordenboek

De wereld De geschiedenis De goden De rassen De wezens

De koninkrijken De scholen De gildes

Nimfen

Algemene informatie:

Gemiddelde lengte: 1.50 t/m 1.65m
Kleuren: Alle kleuren die in de natuur voorkomen. Sterk afhankelijk van de geboorteplek
Levensverwachting: 514 jaar.
Kinderen: 1
Monogaam: Nee

Uiterlijk: De Nimf is vaak een wat iel persoon, die snel vergeten kan worden. Ze zijn ogenschijnlijk heel mooi, maar door hun van nature verlegen karakter valt dit bijna niemand op. Ze hebben vaak hele doordringende ogen, die doen vermoeden dat ze veel weten, maar dat is niet echt waar. Een Nimf is over hat algemeen iemand die niet voor fysieke dingen te porren is. Ze hebben een hekel aan alles dat op beweging lijkt en krijgen over het algemeen een zwaard niet eens van de grond.

Karakter: De Nimf is een magisch wezen die dicht bij de natuur staat. Ze kunnen letterlijk opgaan in de natuur en dit is zowel hun grootste kracht als hun grootste valkuil. Het feit dat ze kunnen opgaan in de natuur is beperkt tot de omgeving waarin ze geboren worden. Een Nimf heeft niet zo'n goed geheugen, maar zijn ietwat losbandige karakter zorgt ervoor dat je een Nimf makkelijk vertrouwd. Het zijn over het algemeen goede spionnen, zolang ze aantekeningen kunnen maken over wat ze gezien en gehoord hebben.

Jongen: Een Nimf die moet bevallen kiest een 'veilige' plek om in op te gaan, dit betekend dat het jong enkel en alleen op kan gaan in de boom, struik of zelfs soort water dat de ouder kiest. Wanneer de ouder opgaat in een Appelboom, zal het kind het beste op kunnen gaan in een Appelboom, deze eigenschap is dus erfelijk bepaald. Vaderlijke doorgave wordt hierin ook meegenomen, maar in mindere mate. Zo zal het kind wel minder zichtbaar zijn, maar niet geheel op kunnen gaan in de boom, plant, struik of soort water van de vader.

Belangrijke eigenschappen: Een Nimf is erg verlegen en heeft echt ene hekel aan lichamelijke oefeningen. Ze zijn van nature grote flirts, maar op hetzelfde moment hebben ze ook erg de drang om zich te verstoppen wanneer ze zich niet veilig voelen. Een Nimf schrikt snel, maar vergeet net zo snel weer. Wel kijken ze in nieuwe situaties over het algemeen de kat uit de boom.

Aardmannetjes Barmanezen Centaurs
DruÔdes Dwergen Elven
Faunen FeeŽn Feeksen
Heksen Kabouters Kelpies
Kobolden Meermensen Mensen
Minotaurussen Nimfen Sirenes
Succubussen Vampiers Weerwolven
Voortplantingstabel