Navigatie

De forumregels Het karmasysteem Praktische informatie Het woordenboek

De wereld De geschiedenis De goden De rassen De wezens

De koninkrijken De scholen De gildes

De rassen

Doordat Ameno een fantasy based rp is, heb je als speler de mogelijkheid om meerdere rassen te spelen. Sommige rassen komen alleen in bepaalde werelden voor en het kan dan ook voorkomen dat sommige rassen op dit punt nog niet speelbaar zijn. Deze pagina's bieden je echter wel de mogelijkheid om meer te weten te komen over de verschillende rassen. Op die manier kun je goed oriŽnteren voordat je daadwerkelijk besluit om een personage te gaan spelen.

Het kiezen van een ras bepaald bij alle rassen al gedeeltelijk wat voor karakter je personage zal hebben en welke mogelijkheden. Afgezien van aangeboren eigenschappen waarvoor bepaalde rassen een aanleg hebben, ben je zelf vrij om het personage te vormen. Ze kunnen dus de vreemde eend in de vijver zijn, of juist helemaal in het stereotype vallen. Wat wel belangrijk is, is te zorgen dat je personage realistisch blijft. Niemand is perfect, zelfs niet in Ameno.

Voor meer informatie over registreren op het forum, het uitwerken van personages, kun je bij Praktische informatie kijken. Voor meer informatie over de wereld, koninkrijken enzovoort kun je terecht bij de zogenoemde pagina's. Mocht er na het lezen van de informatie nog vragen zijn, dan kun je altijd contact opnemen met iemand uit het team.

Aardmannetjes Barmanezen Centaurs
DruÔdes Dwergen Elven
Faunen FeeŽn Feeksen
Heksen Kabouters Kelpies
Kobolden Meermensen Mensen
Minotaurussen Nimfen Sirenes
Succubussen Vampiers Weerwolven
Voortplantingstabel