Navigatie

De forumregels Het karmasysteem Praktische informatie Het woordenboek

De wereld De geschiedenis De goden De rassen De wezens

De koninkrijken De scholen De gildes

Sirenes

Algemene informatie:

Gemiddelde lengte: 1.60 t/m 1.75 m
Kleuren: Blauw, groen, rood, blond, zwart, bruin
Levensverwachting: 51 jaar.
Kinderen: 1
Monogaam: Ja

Uiterlijk: De Sirene wordt altijd beschreven als een mysterieus wezen dat leeft in onderwatersteden op zee en aan de kusten rondom Ameno. Vandaar dat het niet geheel onnatuurlijk is dat dit ras hele fijne schubben heeft over het lijf. Verder hebben zij ook tussen de vingers en tenen zwemvliezen. Verder variŽren de kleuren die een sirene kan hebben per sirene. De ťťn heeft fluweel lang rood haar, terwijl een ander juist ruig en kort zwart haar heeft. De mannen zijn overigens vaak gespierder dan de vrouwen. Verder zijn de vrouwen vaak slanker dan de mannen.

Karakter: Het karakter van de meeste Sirenes kan het best worden vergeleken met de zonde van lust. Ze zien er erg mooi uit en vertellen je mooie verhalen. Sirenes zijn de beste vertellers, maar aan de andere kant maakt het ook erg moeilijk om te beoordelen wanneer ze liegen. De Sirene is heel erg op zichzelf, tenzij ze iets willen bereiken. Wanneer ze een doel voor ogen hebben komt de andere zijde van het karakter naar boven en dat kan ze zo nu en dan in de problemen brengen.

Jongen: In de meeste gevallen werden de jongen van de Sirenes thuis gehouden en opgevoed door de ouders. Sinds enkele jaren zijn ook de Sirenes uit hun schulp gekropen en gaan deze ook daadwerkelijk naar school. Je zou dus kunnen zeggen dat na generaties over beschermend te zijn geweest ten opzichte van de jongen er nu een alternatief word gezocht om ook dit ras te verbinden binnen Ameno.

Belangrijke eigenschappen: Juist doordat de Sirenes zoveel tijd door brengen in water, zijn ze uiteraard vaak betere vissers en sneller in het water dan de meeste andere rassen. Verder onderscheiden ze zich door hun stem, Sirenes kunnen namelijk zeer mooi zingen.

Aardmannetjes Barmanezen Centaurs
DruÔdes Dwergen Elven
Faunen FeeŽn Feeksen
Heksen Kabouters Kelpies
Kobolden Meermensen Mensen
Minotaurussen Nimfen Sirenes
Succubussen Vampiers Weerwolven
Voortplantingstabel