Navigatie

De forumregels Het karmasysteem Praktische informatie Het woordenboek

De wereld De geschiedenis De goden De rassen De wezens

De koninkrijken De scholen De gildes

Halfar van Persh aka Bianca

Hallo iedereen! Mijn naam is Bianca en ik speel op het forum de kindkoning Halfar van Persh. Ameno RPG is een idee dat tijdens een middagje verveling in mij opkwam en oorspronkelijk heb ik het samen met Marc, Leandra en uiteindelijk Jan-Bart verder uitgedacht. Ik ben dan ook een beetje een Manus-van-alles voor de site. Ik schrijf teksten, bedenk plotlijnen, werk dingen bij en doe andere regelzaken. In principe kun je mij voor alles aanspreken, mocht het toch net niet bij mijn taken vallen dan weet ik in ieder geval naar wie ik je door kan verwijzen voor verder informatie.

Ik schrijf al zo'n achttien jaar verhaaltjes en op mijn dertiende ben ik begonnen met zogenaamde 'vervolgverhalen.' Dit concept lijkt een beetje op RPG'en, maar er zijn toch verschillen omdat je bijvoorbeeld niet een heel personage uit hoeft te denken voordat je begint met schrijven. Op mijn achttiende of negentiende ben ik verzeild geraakt op een Harry Potter RPG en ongeveer een jaar later ben ik mijn eigen Harry Potter RPG begonnen. Dit omdat ik sommige zaken nogal omslachtig vond op het forum waar ik lid was en dacht dat dit ook anders moest kunnen. Inmiddels loopt dat forum vijf jaar en dat lijkt mij een goed teken.

Helaas betekend dit dat voor sommigen Ameno RPG even wennen zal zijn. Niet alleen omdat dit natuurlijk een gigantisch project is, maar omdat sommige dingen wellicht net even iets anders in elkaar steken dan bij andere rollenspellen. Ik ben er echter van overtuigd dat we er samen gewoon uit gaan komen en het belangrijkste in het spel is tenslotte om gewoon plezier te hebben!

BiancaHalfar van Persh
HansParadisuslux
Jan-BartKredic van Illarum
LeandraFern van Roudan
LydiaUndiar
MarcReikheil de Reiziger
MarcelMordecai
MarlyNairi
TessaAdrienne